duminică, 30 ianuarie 2011

Dark of the Moon



By Susan Krinard
Narrated by Lauren Fortgang

His iron hand once kept the warring vampire clans of decadent 1920s New York from one another's throats. But now, outcast from his own kind, Dorian Black haunts the back alleys of the city alone.… Until the night he meets reporter Gwen Murphy and feels something stir within him for the first time in centuries.

Gwen has stumbled upon the story of a lifetime—a mysterious cult of blood drinkers—and she'll do anything to uncover the truth and make her mark…despite the danger. Unaware of Dorian's involvement and sensing his loneliness, she offers him kindness and friendship—and eventually, her heart.

But in order to protect Gwen, Dorian will soon be forced to do the unthinkable.…


marți, 25 ianuarie 2011

RBD-4-ever



Amintiri din viata mea nebuna de liceu pe care nu le voi uita niciodata. Telenovela care, pe mine cel putin, m-a facut sa vad viata cu alti ochi. Eu si cativa prieteni de la scoala am fost rebeli ca cei sase solisti ai trupei. De asemenea distractia de la cor de care am avut parte in cei patru ani se poate compara cu ei. Ce mai, am trait pe picior mare atunci. Chiar daca s-a destramat trupa, pentru fanii adevarati nu conteaza chestia asta. Voi fi mereu o rebela care se ia la harta cu toata lumea si care face numai ce vrea ea, in limita posibilitatilor.

Multi dintre noi au iubit trupa si povestea lor. Fiecare dintre noi a purtat bratari pana la cot sau ceva de genu, inclusiv eu, dar nu atat de multe. Ne-am vopsit parul la fel ca personajul cel mai rebel dintre toti, Roberta, care era cea mai nebuna sau ca Mia care se prostea vorbind ca un bebe.

Radem cand ne aducem aminte cat de nerabdatori eram sa vedem urmatorul episod pentru a afla cine cu cine s-a mai certat si cine cu cine s-a mai combinat. Am ras, am plas alaturi de personaje si ne-am distrat dansand pe muzica lor.

Dupa terminarea serialului a urmat un altul care a fost si mai haios, dar acesta deja ne arata o alta postura a celor din trupa. Una de familie.

Cea mai frumoasa adolescenta pentru mine care va ramane mereu intiparita in minte ascunsa intr-un coltisor. Love them :X


sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Prea mult

Prea mult timp a trecut de cand nu am mai dat pe aici. Parca s-a pus panza de paianje, chiar daca nici mult nu prea mai are.
Azi am fost la dentist si am crezut ca mor de durere. Cat nu pot eu suporta dentistii. As lua-o la fuga numai cand as auzii bazaitul la chestia aia, care nici macar nu stiu cum se numeste. Nici in vise nu as vrea asta. Alea nu ar mai fi vise ar fi cosmaruri. Si asa acum doua sau trei zile am visat ca am dost la doctor si a fost ingrozitor. M-am trezit dis de dimineata, ceea ce pentru mine e foarte rar. Eu trezindu-ma de obicei pe la 12. E tarziu stiu, dar mai devreme nu pot sa ma trezesc decat daca stiu ca am ceva de rezolvat sau trebuie sa ma duc la scoala. Atat tot. Sunt o puturoasa ce pot sa spun. O pisica plouata de multe ori, iar seara nu am somn deloc.
Prea mult timp am facut chestia asta si e nasol rau, dar daca nu am parte de nici o ieseala , n-am activitate [si nu va ganditi la prostii] altceva nu mai imi ramane decat sa lenevesc.
Asta sunt eu si asta e personalitatea mea. Ziua sunt ca o pisica si seara sunt ca un caine de paza.

luni, 17 ianuarie 2011

Totul a fost si va fi asa

Cred ca nu are rost sa mai comentez eu ... o sa las versurile sa isi faca datoria si linia melodica sa imbie atmosfera.

vineri, 14 ianuarie 2011

All the same to me

Nimic nu mi se pare asa diferit. Poate doar atitudinea fiecaruia de zi cu zi fata de ceea ce-l inconjoara, dar e acelasi lucru pe care l-am vazut mereu. Nu au schimbat nici o tactica, nici un gest, absolut nimic. Aceeasi rutina in fiecare zi, aceleasi vorbe, aceleasi glume expirate care nu mai te fac sa razi cu aceeasi intensitate dar o faci ca sa nu se simta prost persoana care le zice.
Totul parca merge pe o banda rulanta uzata de ani de zile care nu se mai rupe pentru a putea fi schimbata. Aceleasi idei mediocre si gandire incuiata. Ce pot sa zic. Asta e viata ce curge ca raul ce isi schimba starea. Acum e limpede ca lacrima, acum e tulbure,dar altceva nu poate face. Cu totii suntem niste marionete jucate pe degete in fiecare zi de catre aia mai marii care altceva nu fac decat sa discute o idee de "n" ori. Asta e sistemul, nimic nu se schimba. Pentru mine cel putin totul este la fel in fiecare zi.


luni, 10 ianuarie 2011

Banc#2 Mirele si Mireasa


Vine o fetita la mama sa si o intreaba:
- Mamico, de ce toate miresele sunt in alb?
Mama raspunde:
- Fiindca sunt fericite.
Fetita adauga:
- Atunci e clar de ce mirele e in negru.

duminică, 9 ianuarie 2011

Banc!

La scoala, elevii primesc ca tema sa faca o compunere despre dragostea de tara. Cea mai frumoasa compunere a fost a lui Bula.
El a descris o intamplare legata de pisoii pe care pisica sa i-a fatat de curand. Bula le-a pus in fata doua strachini cu lapte, pe una a scris Romania si pa cealalta Germania si pisoii s-au dus toti la strachina pe care scria Romania.
- Bravo, Bula! Frumoasa compunere! exclama invatatoarea entuziasmata. Te rog sa citesti compunerea si cand vom avea inspectie.

Dupa cateva saptamani a venit inspectia. Bula e pus sa citeasca compunerea, dar de data asta pisoii merg direct la strachina pe care era scris Germania .


Contrariata, invatatoarea intreaba:

- Cum asa, Bula? Parca acum cateva saptamani pisoii au mers la strachina pe care scria Romania !
- Asa-i, doamna, dar intre timp au facut ochi !..

vineri, 7 ianuarie 2011

Cine?

Who's that girl?
Where's she from?
No she can't be the one
That you want
That has stolen my world
It's not real, it's not right
It's my day, it's my night
By the way
Who's that girl living my life?

joi, 6 ianuarie 2011

De maine

Toata lumea spune ca de maine vor face diferite lucruri. Ca de maine totul va fi mai bine. Eh uita ca si eu am facut o lista.
De maine nu o sa mai imi pese de ce spune lumea [cine nu ma suporta in cur ma doare]
De maine o sa petrec mai mult timp cu prietenii [fiecare clipa conteaza]
De maine o sa vorbesc mai putin porcos[desii imi va fi greu]
De maine o sa imi caut sufletul pereche [o sa-l caut mult si bine]
De maine o sa port fusta [chiar daca nu le suport macar la unele ocazii]
De maine o sa imi fac prieteni noi [ar fi super]
De maine totul se va schimba.

ps: la voi cum e?

A mai trecut un an

Wow de cand nu am mai scris, dar deh lenea e in floare in perioada asta si nu am ce sa fac. Mda, a mai trecut un an si am mai imbatranit. Aiurea rau, dar cam asta e viata.

Bomba de tovarasu meu a plecat azi si iar am ramas singura. Dar nu prea mai mi se pare asa o problema. Stiu ca nu mai stau mult si ca in curand o sa plec si eu acasa si asta ma mai linisteste. Aici parca sunt la balamuc. Numai in casa stau. Ascult muzica, citesc, mananc, iar calculator, citesc scriu. Aceeasi rutina in fiecare ma tampesc dracu. Doar cand mai ies cu ai mei pe afara mi se mai oxigeneaza si mie creierii si pe urma o iau de la capat.

Doar imaginatia imi mai zboara la locurile colindatate pe acasa cu nebunii mei si ce petreceri dadeam la mine in casa. Amintiri frumoase si de care imi e un dor nebun.

In rest totul e praf si pulbere aici. Doar daca vi in vacanta si stai putin, iar apoi pleci, da, pot spune ca e frumos. Dar sa locuiesti aici de una singura inebunesti. Familia e ca familia, dar prieteni nema. Si e foarte greu sa incepi sa iti faci cunostinte noi. Toti te privesc ca pe un intrus sau se uita la tine ca la masini straine.Tocmai din cauza asta stau si in casa. De multe ori o mai intreb pe mama de ce dracu se holbeaza lumea la mine de parca as avea cacat pe fata sau mai stiu eu ce. Dracu se vede de la o posta ca nu sunt de-a lor. Ei sunt toti blonzi cu ochii albastrii, iar eu sunt bruneta cu ochii caprui si cu tenu mai inchis. Ei sunt albi ca branza. Asa e natia lor.

In fine… Totul e bine cand o sa se termine cu bine :P