luni, 31 decembrie 2012

LA MULTI ANI 2013!!!

LA MULTI ANI PENTRU 2013!!!

O sa incept de pe acum ca si asa nu mai e mult si deja trecem in noul an.
2013 , hmm , parca ar fi un an sortit ghinionului sau cel putin asta crede ceva lume. Pentru mine in schimb, sper sa fie unul bun si schimbator in bine. 
Si ca orice sarbatoare de an nou ar trebui sarbatorita alaturi de cei dragi sau de prieteni. Eh, se pare ca la mine nu o sa prea ajung sa fac cu nimeni. Poate decat cu mama si o sa dam amandoua o tura pana in Piata Costitutiei , inghetam un pic si pe urma acasa. Cam asa o sa arate Revelionul meu anul asta. Doar daca anumite persoane se desteapta si incep sa gandeasca , altfel vor ateriza pe luna.
In alta ordine de idei, oricum ar fi seara asta o sa incerc sa ma distrez si sa trec anul cu zambetul pe buze si respectand toate traditiile exceptand una. Mancatul pestelui pentru ca nu il suport. 
O sa am ocazia sa imbrac si bluza mea nou rosie pe care am vruto cu ardoare. Si o sa fac poze cat cuprinde.

In incheiere, va urez voua , celor de acasa, un an nou fericit si plin de succese.

UN MARE SI CALDUROS LA MULTI ANI!!!!

vineri, 7 decembrie 2012

Lonely This Christmas




Mda, si se pare ca au venit si sarbatorile mult dorite si asteptate , dar care se pare ca sunt cam pustii si goale ca niciodata. La fel va fi si sarbatoarea de Craciun pe care o voi petrece la munca pentru ca asa am picat pe tura, si pentru ca vreau eu. Pentru ca nu am cu cine sa sarbatoresc aceasta frumoasa sarbatoare si decat sa ma duc cu colindatul din casa in casa mai bine ma lipsesc.
Am noroc ca macar de Revelion scap de la munca si poate ma adapostes-te si pe mine vreun prieten sau vreun coleg de facultate sau fost coleg de munca, cine stie. 
Ca veni vorba de colegi de munca, chiar o sa imi fie dor de nebunii de pe mall. Era distractiv lasand la o parte ideile si conceptiile idioate ale beneficiarului..... Rasete, glume , in limita bunului simt desigur, dar de cand se intarzie cu banii s-au cam dus vremurile frumoase si apuse. 
Oricum ar fi , Craciunul acesta va fi unul singur, decat cu treburi de munca si nebunii de la mall. Macar ei sa ma mai faca fericita cand restul ma depaseste. 
Si ca sa nu intristam chiar de tot atmosfera, sa ne relaxam lasand muzica sa cante si sa ne incante.
XOXO.

P.S.: nu pot sa cred ca ceasul de la blong functioneaza cum trebuie si indica corect ora .... minune, s-a desceptat si el in sfarsit.:P