luni, 30 iulie 2012

Poezie

Doua fete si una sluta
Au plecat ca sa se ...... plimbe
Fraierul sa si-l mai schimbe.
Dupa ce facu o tura
Le veni un chef de .... peste
... Cum le place la neveste.
Fata mami cea ... fudula
Care sta in cap de .... masa
Si mananca mancare aleasa
O dadu-i cu ardei iute
Cand mananci iti vine a ...
Spune ah ce mai bucate bune.
Sarmalute cu mercur
Cand mananci sa dai din ... coate
De atata bunatate.
Mai fetita daca esti satula
Si de mine si de .... casa
Ia bagajul si ma lasa
Sper ca sunteti cu zambetul pe buze pentru ca pe mine una m-a facut sa rad cu lacrimi :P

joi, 19 iulie 2012

Blanco & Negro



Ne certam , ne bombanim si pe urma ne impacam.
Plang din cauza lui, dar tot el ma face sa rad.
Imi injunghie inima fara sa isi dea seama , poate, dar tot el o face sa bata din nou cu o viteza nemaintalnita.
Ma face sa il urasc pana la ceruri, dar tot el ma face sa-l indragesc la nebunie.
El este focul ce ma ucide pe interior, iar eu sunt apa care incearca sa il stinga ca sa nu ma ard.
Eu sunt culoarea alba, iar el e culoarea neagra care nu se pot combina deoarece isi pierd din farmecul lor.

duminică, 8 iulie 2012

Different




Incerc sa fiu diferita, sa maschimb. Sper ca imi reuseste.
Nu vreau sa ma mai ia lumea de proasta doar pentru ca sunt buna cu ei. Daca esti bun nu esti prost. Exita bunatate si fara interes sau prietenie fara nimic la mijloc.
M-am saturat de toata gandirea asta incuiata si tampita pe care inca o mai are majoritatea oamenilor.
Intotdeauna trebuie sa fie ceva la mijloc ca altfel nu are cum. Poate exista o prietenie fara interes. Suntem colegi de munca frate, doar ca vorbesc mult cu el si ma distrez asta nu inseamna ca trebuie sa fie neaparat ceva la mijloc sau alte cacaturi de genu.
Daca as putea as pleca si acum de acasa sa ma plimb, dar nu pot pentru ca nu am cu ce din pacate.
Abia astept sa imi iau scuter si sa ma plimb fara sa mai am nevoie de careva. Cad, asta e. Ma ridic si o iau de la capat. Stiu ca e riscant daca pic cu scuterul, dar se intampla si la oamenii cu experienta. Asta e viata.
Plina de obstacole si idei preconcepute care te omoara de nervi.

marți, 3 iulie 2012

If Tomorow never comes


Se pare ca instinctele mele nu ma inseala niciodata. Si e enervanta situatia pentru ca mereu a par atunci cand nu trebuie si strica totul. Stiu ca am spus ca va fi doar o distractie si bla bla bla. Mi-a ajuns la suflet si acum foarte greu il scot. Nu spun ca il iubesc, Doamne fereste! Nu sunt nici eu absurda. Doar ca m-a facut sa tin la el enorm intr-un timp atat de scurt. Pacat ca totul a fost o prefacatorie pentru a obtine altceva.
Sincer, singura chestie care ma deranjeaza este faptul ca oarecum si-a batut joc de mine. In sensul ca m-a facut sa cred ca ar dorii mai mult decat o aventura, sa ii spunem asa. Felul cum se comporta cu mine, cum glumea, dar am observat pe urma ca asa face cu mai multe.
Pacat de el ca e baiat bun cu toate ca e fustangiu. Dar mai are unele defecte care nu il ajutat deloc sa gandeasca limpede.
Nu stiu cati ani are, indiferent ca zice el ca e mare eu una cred ca e mai mic decat mine cu cel putin un an sau un an jumate. Gandeste prea adolescentin sau cum sa spun. Prea libertin. Inteleg ca e tanar si ca vrea sa "sexperimenteze" cat mai mult posibil ceea ce il inconjoara dar atat de ... pe fata.
Macar de s-ar ascunde si el putin, hai , afara nu e problema, dar macar la munca.
Nu mai are seriozitatea care o avea inainte cand l-am cunoscut. Acum face tot felul de prostii care, sincer, el nu le-ar fi facut. Parca ar vrea sa fie dat afara sau ceva de genu.
Nu stiu ce sa mai cred, vreau doar sa gasesc o usa de scapare din toata incurcatura asta pentru ca deja a depasit limitat caterincii.
Dupa trei zile lipsa de la mall din cauza evenimentului, vreau sa spun ca nu am avut probleme insa de cum l-am vazut am simtit o lovitura in capul pieptului. Ca un ghimpe, un nod in gat. Poate sunt eu aiurita la ora asta. Dracu, e ora 4 dimineata , iar eu sunt la munca si scriu pe blog. Ce viata pe capul meu ar spune unii, dar nu e asa simpla pe cum pare.
Distractia care am avut-o cu Titirica, ma amuz si acum la numele lui si zambesc, m-a facut sa uit de stresul de la mall. Ca si astazi cand am vorbit prin mesaje aici la munca. M-am detasat. Poate o fi o chestie de moment sau pentru o scurta perioada de timp, din cate am auzit vor aparea multi barbati in viata mea pana voi gasi linistea sufleteasca si e posibil ca nici atunci. Nici atunci sa nu am liniste si sa fiu lovita unde ma doare cel mai tare.
Incerc sa fiu puternica, jur ca incerc. Dar cat sa mai rezist. Simt zidul ca se prabuseste si nu mai pot sa il tin. Se prabuseste caramida cu caramida, iar eu nu il pot zidii la loc.
E greu, nu a zis nimeni ca e usor sa treci peste obstacole, dar nu credeam ca vor fi lovit atat de adanci.
If tomorow never comes ... I will treasure the present day with all my heart and tell everyone everything i have on my heart.