duminică, 22 ianuarie 2012

Old love

Dragostea adevarata la o varsta asa de mica, sa spunem, nu exista. Ci trebuie sa treaca ceva ani pana o gasim si ne maturizam cu totii. Dar daca ea a fost cea din trecut si din cauza orgoliului s-a destramat? Ironia este ca revine in prezent cu coada intre picioare dorindu-si sa fie din nou impartasita.
Si ce e si mai culmea, ca ea si-a ocupat un loc in inima si acum cand revine incearca sa prinda din nou un loc in varful inimii. E ciudat cum ceva ce a fost in trecut revine acum. Credeam ca nu mai e cale de intoarcere, dar poate in unele extreme exista.
Tot ce pot spune e ca ma bucur de situatia de fata si sper sa mearga.

joi, 19 ianuarie 2012

And again

Cum naiba se face ca lucrurile frumoase dureaza atat de putin. Momentele fericite se risipesc atat de usor aducand vantul rece de iarna grea.
Aiurea mai e si viata asta, dar hei, din greseli invatam.
Asta sa imi fie invatatura de mine sa mai admir totul dupa coperta si nu dupa continut.

marți, 17 ianuarie 2012

9 th Heaven


Kitty love or puppie love.
Sunt atat de dragalasi incat nu m-am putut abtine sa nu ii postez. Chiar daca nu pre au mare legatura cu ceea ce voi scrie, pur si simplu nu m-am putut abtine.
Sunt in al noua-lea cer. Ma simt super fericita. Cu toata harmalaia de proteste eu sunt fericita.
O zi mai frumoasa ca celelalte.
A nins, iar lucrul asta m-a bucurat enorm, ca un copil ce vede un cadou. A facut ca ziua pe patinoar sa fie memorabila, lasand la o parte cazaturile pe care le-am luat, dar asta nu conteaza.
Au avut si ele rolul lor.
In rest a fost o seara de neuitat si plina de veselie.
Asta asa inainte de sesiune. Ca sa ma relaxez cat mai mult posibil inainte de stresul mare.
Dar culmea , numai la seara asta ma gandeasc.
Sunt toata un zambet, ca un copil tembel si nu pot revenii la seriozitate. Pur si simplu zambetul persista acolo impreuna cu amintirea clipelor de neuitat.
Nu are sens ce tot palavragesc eu aici. Nici eu nu stiu ce am tot scris pana acum, pur si simplu ma simt diferita. Parca in sfarsit, lasand la o parte nebunia cu protestatarii, simt ca mi-am gasit echilibrul.

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Just Happy




Si poate asta nu e un post pe care as fi vrut sa il pun, dar pur si simplu nu ma pot abtine din fericirea asta prosteasca pe care o simt.
Parca as fi un copil mic ce primeste cadoul preferat de craciun si e in al noua-lea cer. Asa ma simt acum si imi dau seama ca de la un lucru banal.
Simt ca mai am un pic si imi iau zborul. Am uitat si de stresul sesiunii si de tot ceea ce ma deranja in jur sau imi era frica ca o sa imi faca probleme.
Nu ma mai intereseaza nimic din jur ci doar de mine si bucuria asta care nu o pot explica in cuvinte.

Imi vine sa cant (si mersi Rin Rin de melodia pe care am descoperit-o la tine pe blog, e super).
Poate fi o noua dezamagire, dar sincer nu imi pasa. Imi pasa doar de bucuria care mi-o ofera la inceput si nu as mai vrea sa ma gandesc in viitor ce va fi. Am facut de prea multe ori asta si am uitat sa ma mai bucur de prezent. Si sincer am obosit.
Lucrul asta va fi o schimbare in viata mea.
Seara trecuta mi-a aratat o alta EU care sunt si de care nu stiam. Si chiar imi place de acea EU. Fara regrete, sigura pe ea, indrazneata si plina de viata cum nu a mai fost pana acum. Uitasem de aceasta latura a mea si de puterea mea proprie. Dar aseara m-a facut sa ma schimb. Poate intr-un om mai bun, poate intr-unul mai rau. Asta nu stiu si nici nu imi pasa. Tot ce stiu este ca m-a schimbat complet si ma bucur de acest lucru. Daca nu as fi profitat de ocazia de aseara sa ma distrez poate as fi regretat. De fapt, nu poate, ci sigur as fi regretat. Pentru ca nu m-as fi regasit pe mine. Pe acel EU care credeam ca e pierdut de mult in umbra anilor trecuti.
Astazi ma bucur, sunt fericita, radiez cu zambetul pe buze si imi place acest lucru.

duminică, 8 ianuarie 2012

Adio vacanta - Salut Facultate (again)

S-a dus vacanta. Cand ma gandesc ca o sa trebuiasca sa ma trezesc din nou de dimineata ma apuca groaza. Si mai ales ca se apropie perioada examenelor.
Par eu sigura pe mine, dar imi e frica. Nu vreau sa o dau in bara.
Si ca de obicei , asa pe ultima suta de metrii, afli de la colegi ca mai ai de facut cateva eseuri, alte teme pe care ai uitat sa le faci si sa le predai si asa mai departe.
E o stare aiurea rau din care as vrea sa ies, dar din pacate asta e facultatea. Are parti bune , distractia cu colegii si asa mai departe, dar are si parti rele.

marți, 3 ianuarie 2012

New year same shit!

Si iata ca am reusit sa trecem si in 2012. Am supravietuit deocamdata atat vremii inselatoare care ne arata ca vine primavara nicidecum iarna si a prevestirilor despre sfarsitul lumii.
Dupa toate informatiile meteorologice si economice sfarsitul lumii ar fi pe aproape, dar noi optimisti din fire nu vrem sa credem asta.
Oricum , pana pe 21 decembrie 2012, cand ar fi programat sfarsitul lumii mai este destul timp. Chiar daca atunci cand te distrezi, timpul trece mai repede, important e sa il petreci asa cum vrei tu si sa nu regreti nimic.
Cam atat pe moment. Am vrut sa fac doar o mica introducere pentru noul an care ne-a lovit din plin. Restul mai vedem noi despre ce mai scriu. Deocamdata inspiratia e cam subreda si trebuie sa o condimentez putin cu ajutorul celor din jurul meu.
Ceau, ceau!