vineri, 30 decembrie 2011

Happy New Year! *2012*















Inca o zi care va trece la fel de repede ca restul si ne va duce intr-un nou an despre care se spune ca va fi unul foarte greu din cauza crizei economice, dar si sfarsitul lumii. Care dintre ele este adevarul nu stiu sa spun, dar din punct de vedere economic cred cu tarie ca va insemna sfarsitul lumii fiinda multa lume nu va putea face fata cheltuielilor ce vor urma.
Mie personal nu imi ramane alta varianta decat sa traiesc din plin clipele atat cat mai pot pentru ca pe urma nu voi mai avea timp de nimic.
Abia astept seara de revelion sa ma distrez cu prietenii si sa ma simt bine alaturi de ei. Chiar daca acum ma cam doare capul din cauza cumparaturilor facute de ei, pentru ca nu stiu pe ce au cheltuit banii, dar sper sa fie cat de cat bine. Cu toate ca unele mici detalii au uitat sa cumpere, sper sa ne descurcam, daca nu, o sa vedem cum reusim sa o scoatem la capat.


In final , va urez un An Nou Fericit! si sa ne vedem cu bine si sanatosi si in 2012.



luni, 26 decembrie 2011

Christmass




A trecuti si prima zi de Craciun si la fel de repede s-a dus si a doua. Cel mai aiurea a fost ca nu a nins. Un Craciun fara zapada e precum cafeaua fara zahar. Amar.
Nici nu am simtit ca este Craciunul ci doar o simpla zi din calendar. Doar beculetele ce sclipeau pe la geamuri si bradul din casa mai imi amintea de sarbatoare. In rest, la fel de banal ca pana acum.
Pana si spiritul sarbatorilor a decolat rapid, luandu-si zborul spre alte locuri.
Imi pare rau ca dintr-o sarbatoare atat de frumoasa si plina de veselie s-a ajuns la una banala si pentru unii doar de forta majora.
Si din pacate lucrul asta se intampla cu toate sarbatorile. Inteleg ca este criza si lumea nu are bani, dar nu asta conteaza in perioada asta ci gestul. Faptul ca acel cineva s-a gandit la tine si ti-a cumparat ceva simbolic. Neah! Acum daca nu e ceva scump si de fita nu merge. Dar pana cand o sa tina lucrul asta?



marți, 13 decembrie 2011

Marti-13-

Sa fie o zi cu ghinion? Din punctul meu de vedere ziua asta a decurs destul de bine pentru ca nu prea am intampinat alte probleme in afara de cele pe care le aveam deja, inainte de ziua asta.
Ca de obicei ma gandesc numai la aiureli sperand ca imi va ocupa ceva din timpul asta plictisitor.
Adunand toate lucrurile care s-au intamplat incerc sa concluzionez o solutie, dar nu prea imi iese bine treaba. Chestia e ca , situatia ma cam depaseste din punct de vedere intelectual sau doar mi se pare atat de complicata cand de fapt e o amarata de problema care ar putea fi rezolvata in doi timpi si trei miscari. Singura inconvenienta pentru mine este nesiguranta. Nu sunt sigura de consecintele ce ar urma dupa asa-zisa rezolvare a problemelor.
Vreau sa urlu cat pot eu de tare sau sa il lovesc cu ceva in cap facand poate astfel sa se trezeasca la realitate. Poate e chior si nu vede si are nevoie de ochelari sau poate nu vrea sa vada.
In situatia asta imi vine sa-l omor. Sa-l spanzur pana cand stie ce anume vrea de la viata si nu o mai lalaieste atat ca un copil rasfatat.
Imi doresc ca numai odata sa ia si el initiativa si sa stie ce vrea de la viata.

joi, 1 decembrie 2011

30 noiembrie - 1 decembrie

La multi ani celor cu numele acestui sfant care din pacate nu ne-a adus vacanta de ziua lui. Insa am primit bombonele de la cei sarbatoriti , iar lucrul asta ma bucura. Chiar daca nu foarte multe, au fost destule.
Si uite asa a venit si 1 decembrie care ne da ziua pentru a ne odihnii atat corpul cat si mintea. un lucru bun dupa parerea mea.
Macar de ziua asta sa profitam si noi un pic ca pe urma incepe stresul dinaintea examenelor si nu o sa mai avem liniste decat atunci cand vom termina examenele.
Incetul incetul se apropie si sfintele sarbatori de Craciun, pe care habar n-am unde il voi petrece. Un lucru stiu sigur. Oriunde dar nu in casa. Dar mai ales Revelionul pe care am sperat ca il voi petrece cu prietenii, dar iar nu am cu cine discuta pentru ca toti sunt niste bosorogi. Pana si aia ies seara in oras sa se plimbe cand de fapt ii cauta moartea pe acasa.
In concluzie zilele acestea si cele ce vor continua le voi petrece in casa.
Aiurea de tot cand te gandesti ca inainte pe vreme de genul eram afara si distractia era in toi. Dar se pare ca s-a uitat ce a fost odata frumos si ce anume ne unea.
O prietenie curata fara interese.