vineri, 28 octombrie 2011

Idei (*)



Ador melodia asta si nu ma pot satura de ea.
Am inceput mai aiurea , dar pe melodia asta am cat de cat inspiratie ca sa mai scriu ceva in momentul de fata.
Cu facultatea si cu omorul de teme si proiecte care deja mi s-au dat nu prea am mai avut timp si nici nu prea o sa am cine stie ce timp pe viitor. Asa ca o postare pe ici pe colo plina de aberatii nu strica. Asta, doar asa ca sa vada lumea ca mai traiesc.
Da, mai traiesc si inca bine as putea spune. Chiar daca sunt singura si nu ca toata lumea cu prietenul sau prietena langa el, sunt bine si singura. Nu ma mai grabesc ca fata la maritis pentru ca nu e bine pentru mine.
Timpul le va rezolva pe toate.
Cu toate ca acum sunt in dubi si asa mai departe ca nu mai inteleg absolut nimic din ce se intampla in jurul meu, dar nu asta e important. Ci faptul ca am ajuns intr-un punct in care nu mai sunt eu aia care ma agit si e alta lume.
Se pare ca indiferenta da roade in cele mai multe cazuri printre care si cazul meu. Si chiar sunt fericita.
Am avut o buna dispozitie excelenta de ieri, iar azi mi-a stricat-o profa de teorie si traducere prin faptul ca m-a dat afara de la ora ca nu mi-am facut tema, iar acum incerc sa mi-o recapat. Mai rau ca la liceu, nici macar acolo nu te dadea profesorul afara daca nu iti faceai tema. Raspundeai pe moment.
In fine, trecem peste. Buna dispozitie trebuie sa apara pentru a fi in forma maine cand voi petrece cu prietenii mei la ziua unei pereche de gemene, fete, care sper sa fie marfa.
Apoi va urma cu sarbatoarea de Halloween pe care o voi petrece costumata prin club sau undeva, in nici un caz in casa ca fac urat. Am chef sa ma costumez si plus de asta m-am chinuit sa imi improvizez si un costum si nu vreau ca efortul meu sa fi fost in zadar.
Mda, cam atat am avut inspiratie. Acum urmeaza o sesiune de curatenie prin casa si printre hainele de vara ca sa le fac loc celor de iarna. Nu mai merge sa ne imbracam subtire ca degeram.
Party people here I come!

joi, 13 octombrie 2011

Secrets


Sunt lucruri pe care le sti dar nu le poti spune. Poate din politete sau poate din frica de a nu ranii pe cineva sau chiar sa nu te ranesti pe tine insuti.
Pe parcursul timpului se aduna tot mai multe si ai impresia ca nu mai rezisti si ca vei claca. Vrei sa urlii, sa zbieri si sa scoti tot ce ai pe suflet, dar sti ca acest lucru nu iti va aduce nimic bun. De cele mai multe ori. In unele cazuri, ai noroc si sa fie bine, dar nu pentru mult timp.
Cel mai aiurea e atunci cand ti la o persoana si nu ii poti spune nimic pentru ca nu sti cum va reactiona. Cel mai nasol e daca iti e si prieten/a apropiat/a.
Stai si analizezi situatia si iti faci mii de planuri in momentul cand te hotarasti sa ii spui, dar cand esti fata in fata te faci ca ploua sau schimbi subiectul.
Dupa alte batai de cap date de tine, te hotarasti din nou sa iti spui secretul, dar observi ca e prea tarziu. Exista altcineva in peisaj, iar tu ramai doar prieten/a. Aici se afla cea mai grea perioada peste care va trebui sa treci, tinand secretul in sufletul tau si sa te prefaci cat poti tu de bine. Poate la baieti nu se aplica asta si de multe ori mi-as dorii sa fiu si eu baiat, dar din pacate sunt in tabara adversa, cea a fetelor. Tabara care sufera in tacere. Care lasa de la ea pentru ca persoana aceea sa fie fericita.
E greu, dar unele chiar trebuiesc pastrate pentru a nu face mai mult rau decat, poate, este in jur.

luni, 3 octombrie 2011

De maine ... Facultate!


E doar un fel de a spune.
Abia astept sa ma duc la facultate. Nu va ganditi ca sunt cine stie ce tocilara pentru ca nu sunt. Doar ca m-am cam plictisit de rutina asta zilnica. Asa mai schimbam ambientul, mediu si oamenii cu care stau de vorba sau sa spunem mai academic , interactionez.
Imi place pur si simplu pentru distractia care o ofera, nimic mai mult. Si plus de asta sa am unde sa ma duc si de unde sa ma intorc.
Scurt si la obiect.
Vreau sa vad ce experimente esuate de colegi am si daca imi plac, daca nu o sa imi blestem zilele si asta e. Strang din dinti si o sa rabd. Alta varianta nu am. Dar sa speram ca or sa fie de treaba si nu o sa am pitzipoance sau alte exemplare din astea. De ce nu, poate niste baieti frumosi, dar sa nu fie luati ca atunci nu mai imi place.
Ca de obicei , gandul imi fuge la baieti. Si normal, la varsta mea e ceva la ordinea zilei. Pe urma vine invatatul. Oricum la capitolul "baieti" o sa ramana doar vorbe si ganduri pentru ca la capitolul "fapte" stau mai prost.
Ar trebui sa ma bag la somn, dar nu pot din cauza emotiilor. Nu am somn desi ma simt un pic obosita, dar stiu ca daca ma pun in pat o sa stau ca idioata sa ma uit pe tavan si atat. Pfff, abia astept ziua de maine.