vineri, 31 decembrie 2010

Revelion 2011

Toti ceilalti ani au fost criminali si care s-au lasat cu bautura multa si distractie la maxim. Cu certuri si impacari intre prieteni, iubiti, caini, pisici si alte animale. Chiar si omul este un animal, in anumite situati, pana atunci il tine bine in cusca ascuns.

Anul asta distractia s-a diminuat, lasandu-ma sa ma bucur doar de un prieten din cei 10-20 pe care ii aveam acasa si cu familia adica mama si bunicamea. In familie ca deh restul sunt la 2000 de km distanta. Doar prin telefon daca e sa petrecem dar si ala e scump.

Speram ca anul nou sa aduca si el un gram de bucurie ca sincer pana acum am avut numai probleme pe cap, dar cine nu are, dar zis si eu asa ca fapt divers. Nu zic, ca a avut su parti bune anul asta, dar cu ocazia unui nou ani cateva schimbari in rutina de zi cu zi nu schimba.

Sarbatori fericite la toata lumea si aveti grija ce mancati si cum mancati sa nu vi se faca rau si sa deraiati ca intersitiul de acasa la spital.

miercuri, 29 decembrie 2010

Omul

Putem numara stele de pe cer din nebunie ori din plictiseala. Uneori din ambele motive. Insa de cele mai multe ori uitam sa ne numaram si pe noi… singura stea… singura planeta, singurul soare care conteaza !… Privim Universul cu o ciudata neincredere, de parca nu am putea concepe ca mai exista si alte lumi, si alte realitati, si alte locuri in care alte forme de oameni iubesc, urasc, ucid, traiesc… Astfel ca, realitatea ne izbeste necontenit cu partea ei ascunsa in umbra: Ceea ce nu vedem ne vede. Ceea ce nu simtim ne simte. Ceea ce nu ne lipseste ne apartine. Treptat, insa, lucruri pe care nu le vedem devin vizibile iar lucrurilor pe care suntem obisnuiti sa le avem incepem sa le simtim lipsa. Natura noastra ne spune ca omul este un sistem dinamic in care o infinitate de lucruri pe care le avem face schimb de materie si spirit cu o infintate de lucruri pe care nu le avem. Atat timp cat va exista un echilibru in acest sistem va exista si armonie. Insa omul este o fiinta haotica ce va tinde sa-si asume rolul cunoasterii si va claca in fata noilor infinituri de necunoastere pe care le va intrezari. Omul nu a fost creat pentru a fi fericit ci pentru a oscila intre nebunia descoperirii si plictisela de armonie. Fericirea este doar momeala ce-l va tine in cursa, pana la sfarsit…

marți, 28 decembrie 2010

Ochii strazii

In melodia asta cam se spune adevarul despre lumea din jurul nostru. Lumea e controlata de bani insa mai exista oameni care nu se lasa ingenucheati, sa zic asa, de puterea banului si lupta in continuare pentru libertatea personala. Nu vor sa fie incoltiti de putere sau de smecheri cu portofelul plic.
Vescan&Dj Wicked - Ochii Strazii feat OneShot

Asculta mai multe audio diverse

luni, 27 decembrie 2010

Sunt singura, dar e bine

Enigma - Gravity of Love

Asculta mai multe audio soundtrack



O melodie care ma duce departe cu gandul. Undeva in visare , relaxare. Un loc unde nimic nu mai conteaza in jurul meu decat persoana mea. Nu ma mai intereseaza de nimeni si nimic.
Ma izolez de lume incercand sa uit de problemele lor si de ale mele. Sunt singura, dar acum imi e bine. Sunt singura, dar nu mai imi e frica. Sunt singura, dar o sa trec peste. Sunt singura, dar sunt mai puternica.

duminică, 26 decembrie 2010

The secret of Illuminati


Bun, incepem cu ceva nou pe blogul meu de care nu am mai scris si cred ca era cazul sa mai dau si eu cu intelectul meu pe aici [de unde dracu atata intelect:))] Ma rog, intelegeti voi aluzia, faptul ca mai mereu eu aberez e la ordinea zile , dar sa filozofez sau ceva de genu, asta mai rar. Nu prea e stilul meu ...
Dupa ce m-am plimbat pe bloguri cam cateva ore din cauza plictiselii [ce rau e sa nu ai munca sau vreo activitate care sa iti ocupe timpul] am gasit un post pe blogul la o prietena de a mea ca ii place de gandurile unei tipe si cum scrie. Si am zis hai sa incerc si eu sa citesc sa vad ce e de capul ei [nu jicnesc prin felul asta de a vorbi]
Si am dat un simplu click si nah ca am aterizat ca in bomba pe un blog in care exprimarea este cat se poate de libera [deci libera la modul cel mai serios al cuvantului, si nu o zic cu rautate]
Ce e drept m-a socat putin la inceput, o fata sa vorbeasca sau sa scrie asa ... Dar hei pentru toate e un inceput si nah ca mai exista si persoane foarte directe. Chiar prea directe as putea spune, dar e mai bine asa decat tute cum sunt eu cateodata. Asa ... Tipa are si un nume din ala mai intunecat asa cum imi place mie si m-a atras si mai mult ... Mie de fel imi plac lucrurile mai ciudate pentru ca eu in sinea mea sunt o ciudata. HellGirl's Blog vreau sa spun ca m-a facut sa ii citesc aproape, deci aproape toate posturile pe care le-a scris. Deci e geniala si nu o laud doar de florile marului, chiar daca acum in prag de sarbatori pe criza asta ar fi bune la impodobit. Nu, o fac pentru ca mie una chiar imi place ceea ce scrie si cum scrie. Unele chestii chiar m-au pus si pe mine pe ganduri.
Ok, revenind la subiect ca am deraiat ca intersitiul in curba :))) am chef de caterinca la ora asta, am baut o cafea si nu mai am stare, dupa cum se poate vedea si prin scris
Am gasit la ea postat un videoclip care unu la mana m-a pus enorm de mult pe ganduri si m-a facut foarte atenta la versurile melodiilor. In fine, la inceput toate versurile alea ma cam plictiseau, deja intelesesem ideea nu trebuia sa imi dea de 100 de mii de ori ca la copii cu dezabilitati mentale. Deci nici chiar asa de rau nu am ajuns, inca :)))
O sa il pun si eu imediat , dar ce vreau sa spun este ca mai aproape de jumate parca totul incepe sa aiba sens. Ma rog, nu stiu cum gandesc altii sau cine citeste acest blog sau pe al ei, dar eu cred in astfel de lucruri pentru ca acum cativa ani am facut spiritism dupa care am jurat ca nu mai fac de speriata ce am fost. Cu astfel de chestii nu e de joaca.
Continuand ideea cu videoclipul. In el se aduce vorba de o asociatie veche secreta care supravegheaza totul din umbra. Si toate cele prezentate au logica, pentru mine cel putin. Toti artistii si toate acciunile pentru care au fost acuzati au fost prea inflorite, prea trase de par mai pe romaneste. Si adevarul cam asta e , industria muzicala, dar nu numai ea, industria in general, daca nu faci ca ea iti fute viata de te nenoroceste.
Eh, dupa vizualizarea documentarului respectiv, am cautat si eu pe net despre Illuminati sa citesc si eu mai multe despre ei. Nu stiu nimic legat de istorie ce se refera la ei asa ca sunt mai tuta de fel in domeniul asta pentru ca nu prea mi-am dat interesul cine stie ce. Iata ce am gasit:
"Illuminati-i şi sinistra aristocraţie neagră a planetei

Illuminati-i sau „Iluminaţii” reprezintă aşa-numita elită planetară, grupul persoanelor care îşi autoarogă supremaţia asupra destinului umanităţii. Faptul că au ales tocmai termenul „iluminat”, folosit în tradiţia spirituală pentru fiinţele care au avut acces la anumite revelaţii divine esenţiale, nu este decât o dovadă în plus a imensei aroganţe a Illuminati-lor. Această grupare ultrasecretă are în mână frâiele planetei, iar singurul interes pe care îl au în vedere cei care o alcătuiesc este propria lor prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondială” spre care ne îndreptăm cu paşi din ce în ce mai repezi în ultimii ani.

Aceşti oameni sunt principalii jucători pe tabla de joc pe care ei înşişi au configurat-o pe întreaga planetă.
Societatea secretă „Iluminaţii din Bavaria” a fost fondată în 1776 şi scoasă în afara legii de către statul bavarez în 1785 (la mai puţin de 10 ani de la înfiinţarea sa), după descoperirea unor documente secrete care dezvăluiau planurile "Iluminaţilor" de a organiza revoluţii pentru răsturnarea monarhiilor europene. "
"Noul Testament Diabolic – ideologia Iluminaţilor din Bavaria

Primul secret privind felul în care se poate manipula societatea este supremaţia asupra opiniei publice. Prin aceasta, se poate semăna între oameni atâta sciziune, îndoială şi păreri contradictorii încât ei nu se mai pot descurca în zăpăceala colectivă şi sunt convinşi că nu pot avea o părere personală. Trebuie dezvăluite pasiuni în rândul maselor şi răspândite scrieri murdare şi lipsite de spiritualitate. Menirea presei este să dovedească neputinţa neiluminaţilor în domeniul treburilor publice şi în cel religios.
Al doilea secret este de a pune în mişcare toate slăbiciunile şi defectele omeneşti, patimile, greşelile până ce oamenii nu se mai pot înţelege între ei. Trebuie combătută tăria personalităţii; nimic nu este mai periculos pentru noi decât aceasta. Dacă această calitate este dublată de putere spirituală creativă atunci ne poate dăuna mai mult decât milioane de oameni la un loc. Prin invidie, ură, discordie şi război, prin foamete, lipsuri şi molime, toate popoarele vor fi atât de slăbite, încât nu vor şti cum să iasă din impas, decât dacă se supun voinţei noastre, a Iluminaţilor."
[poate de aici ni se trage si criza economica din tara pentru ca ei se ocupa si cu asa ceva]
"Puterea pe care au ajuns să o aibă Illuminati se bazează pe de o parte pe cunoaşterea anumitor aspecte oculte şi pe de altă parte pe forţa banului prin care ei controlează întreaga economie mondială. Ei sunt cei care deţin băncile internaţionale, afacerile cu petrol, cele mai importante corporaţii din industrie şi comerţ. Ei controlează şi manipulează politicienii şi deţin efectiv majoritatea guvernelor, sau măcar le controlează. Un exemplu foarte bun este modul în care se fac alegerile prezidenţiale în majoritatea ţărilor aşa-zis democratice. "

[exact ca la noi in tara ... pe bune de nu zici ca toate chestiile astea abia acum incep sa se puna in aplicare ca vezi doamne avem gandire propie, o personalitate si ca nu ne mai lasam influentati, parerea mea, nici eu sincer nu stiu ce sa mai cred dar asta mi-a venit acum pe moment]
Daca ati reusit sa cititi pana aici sunteti tari , foarte tari ... Stiu ca vam ametit la inceput cu aiureala mea apoi cu lectura asta kilometrica, dar trebuia sa ma documentez si sa fac o oarecare legatura cu ceea ce se intampla si in realitate nu numai ce scrie in carti sau asa ... Hai k nu o mai lungesc mult si va pun videoul dar va rog aveti rabdare si privitil pentru ca o sa ramaneti la fel ca mine uimit ... poate credeti poate nu , dar ceva acolo in mintea voastra tot o sa ramana si o sa va faca sa va ganditi la o anumita posibilitate ;) ... enjoy it!

http://vimeo.com/16408531

p.s. : eu m-am uitat seara la ora 2 noaptea aproape de 3 dimineata exact cum scria in videoclip deci eu am fost mai panicata :P

vineri, 24 decembrie 2010

X-mas






Se pare ca starea mea se schimba de pe o zi pe alta.... Acum sunt emo si pe urma ma vezi vesela de te sperii de mine
Iaca mosul a venit si la mine cu diferite chestii ... Ma rog mai mult imbracaminte, dar hei, sunt foarte shic si foarte misto ...
Vreau sa mai spun ca anul asta m-am rugat sa ninga si asa mai departe, dar acum m-am saturat. Sunt satula pana-n gat de zapata si de frig sau ger de crapa pietrele. Ce e prea mult e prea mult.
Nu mai e mult si o sa trecem si in noul an ... Ce ciudat e sa nu mai fiu cu prietenii si sa fiu cu parintii cum eram cand eram mai mica si veneam in vacante.... Parca m-as intoarce in timp doar ca am gandirea din prezent. Sunt ciudata stiu asta , chiar daca nu mi-o spune nimeni eu asa ma consider ... Toata lumea imi spune ca sunt super, ca sunt ok , ca sunt de gasca, dar cand ma cunosc cu adevarat unii ma considera mai ciudata ... si ma refer la generatia noua .... In sensul ca ... mie imi place foarte mult sa citesc ... ador cartile SF si cele de actiune cu vampiri, lupi, vrajitoare si mai exista. Lor li se pare ceva "WTF!" Adica de ziua mea le-am cerut sa nu imi ia ceva scump si asa ci carti. Ai facut niste fete de parca aveam coarne in cap.
In fine ... am trecut peste.... si am continuat sa fiu asa cum sunt. Nu au mai comentat nimic ... Totul a fost ok. Doar unele idei li se par ciudata... Dar asa sunt eu si nu am cum sa ma schimb ...
Acum stau in casa si ascult muzica si cant la chitara pentru ca altceva in seara de ajun nu prea am ce sa fac de una singura. Mda, in loc sa petrec cu prietenii stau inchisa in camera mea, patru pereti , niste geamuri si o usa si ma plictisesc de moarte.
Noroc cu muzica care ca mai linisteste-te si ma face sa imi aduc aminte de ei ... Se pare ca tot raul spre bine ... Cate s-au intampalt acasa , de sarbatori iti amintesti toate lucrurile minuntate si timpul frumos petrecut cu ei.
Si poate craciunul asta nu e cine stie ce , dar sunt sigura ca ma va ajuta pe viitor despartirea asta momentana de prieteni si ma va face sa nu mai depind atat de mult de ei ...
Merry X-mas la toata lumea!!!
Si ca o melodie mai funny asa pe langa aia normala pe care am puso mai sus .... una care sa va faca sa radeti si care imi palce dar ma oftic ca nu mai e videoclipul ca atunci ar fi fost si mai tare ;)


joi, 23 decembrie 2010

If i knew then


If i knew back then
Where would i end
I would have made some changes
That would have last perhaps for ages

What i know right now
Is that maybe somehow
In the future i will do
What you have been dreaming to

Si iar aceeasi stare de tot cacatul care este amplificata de certurile dintre parinti .... Si iar sentimentul ca in curand totul se va termina si ma gandesc cum m-as simti ... Bine? Rau? Nici eu nu stiu ce vreau de fapt....
Si daca plecam mai de mult din tara si veneam aici si reuseam sa intru la scoala ....
Si daca nu uitam de toate clipele petrecute cu prietenii incepand o noua viata.....
Si daca nu ma incapatanam si sa fi plecat de cand eram mai mica ....
Oare ce s-ar fi intamplat? As mai fi fost eu cea care sunt acum? As mai fi facut aceleasi greseli sau as fi facut altele mai mari? Sau din contra mi-ar fi mers mult mai bine decat acum ...
Sunt multi de "si daca" mai ceva ca la Rin Rin la postul ei cu "Si" .... Ma amuz pe mine insami ... La ora asta stau in pat ascultand muzica scriind ce imi vine in minte pentru ca nu am cu cine ... Vorbesc cu mine , cu alte cuvinte vorbesc de una singura ... Asa de rau am ajuns ... In halul asta de disperata de cineva cu care sa vorbesc sau cu care sa povestesc si care sa ma asculte... Atat, doar sa ma asculte ....
Poate plictisesc prin ceea ce scriu, dar cred ca multi dintre voi s-a gandit la asa ... Si daca nu faceam ceva anume ... Si daca alegeam un anumit lucru , ce s-ar fi intamplat? ... Intrebarile astea zboara non-stop in mintile voastra, si in a mea, recunosc ... Acum in ultimul timp mai mereu pentru ca altceva nu am ce sa fac.... Decat sa imi bazai prin creieri si sa ma zmiorcai ca un copil de 2 ani, nu ca nu as fi, dar totusi....
Dar cand stau si analizez mai bine situatia imi dau seama ca daca nu as fi facut alegerile pe care le-am facut, nu as mai fi fost cum sunt acum .... Ma refer psihic si toate cele.... Mentalitatea care o am acum ... Experienta in viata, nu ca ar fi ceva de capu ei, dar zic doar asa ca fapt divers....
Nici eu nu ma mai inteleg ... Parca as avea doua persoane sau doua personalitati total diferite care se bat cap in cap ... Nu se leaga nimic logic in ceea ce scriu ... Stiu .... Nu trebuie sa mi se spuna .... Stiu deja ca sunt o ciudata, o tantaloaica si toate celelalte adjective.... Dar asta sunt eu ... Asa am ajuns sa fiu ca sa fiu oarecum lasata in pace de lumea din jur .... E mai simplu sa te creada prost si sa nu isi bata gura de pomana cu tine uneori decat sa iti impuie capul si sa fi luat la misto .... culmea de multe ori, sau numai in cazul meu, sa fi luat peste picior de catre familie sau familia sa te barfeasca mai mult ca strainii.... Atunci ce dracu mai poti sa faci? Cand propria familie devine o haita de shacali care te-ar manca de vii doar pentru ca o duci si tu cat de cat bine si linistit .... Trebuie ei sa bage zazanie si sa ti se duca dracu linistea ....
Urasc astfel de persoane dar din pacate nu am ce sa le fac ... Daca ma atac la spuselele lor, nu e bine , daca nu o fac , iar nu e bine ... Atunci cum doamne iarta-ma e bine .... Nici asa, nici asa , atunci lasati-o asa cum a picat .... Dar in mai majoritatea cazurilor din zilele astea multi nu mai rezista ... Se umple paharul de nervi si da pe afara si rabufnesti intr-o criza de nervi ....
Oboseala ma face sa bat campii la ore tarzii si nu e bine ... Si asa ii bat eu cat e ziulica de mare ca sa ma mai scot din starea de emo care vrea sa ma cuprinda de fiecare data dar eu nici de-a naibii nu ma las ....

miercuri, 22 decembrie 2010

Amuzamentul ia sfarsit!

Se pare ca perioada mea de munca si distractie se apropie de sfarsit. Ce pot sa zic. Luna asta in care a trebuit sa ma trezesc dimineata de la ora 10 si ma mai intorceam seara la 8 a fost obositoare, dar tot odata am avut si distractie cu ceilalti colegi de munca, mai exact colege de munca.
Cum a fost intr-o zi cand incepuse o fata sa cante si apoi au inceput toti sa cante si sa se balangane de credeam ca e cutremur ca se misca vagonul si nu stiam de ce. Apoi cand un om de culoare neagra beat critza i-a zis la o maimuta impaiata, sa zic asa, "Ce faci frate!" , deci am murit de ras de felul cum vorbea si cum gesticula. Sau tot acelasi tip, i-a picat putina apa de la turturile de la prelata si a inceput sa zica ca nu are nevoie de dus ca a facut acasa dus si ca nu are sapun sa ii dea cineva sapun.... Moarte de ras a fost pe capul nostru ... Dar si distractia are un final ....
Ce pot sa zic, nu regret ca am muncit chiar daca la un moment dat urlam ca nu mai vreau sa ma duc ca ma dor muschii si spatele si ca nu mai pot sa ridic nimic ca ma injunghie omoplatul de parca mi-ar baga cineva un ac de seringa din ala mare ca pentru animale.....
Acum cand totul se apropie de sfarsit imi pare rau ca nu o sa le mai vad pe fete. Pe Nentzy si pe Maria, iubitele mele cu care glumesc si rad si ne distram una pe cealalta luandu-ne peste picior tot timpu, o sa imi lipseasca petrecutul timpului cu ele .... Dar asta e ...
Tot raul spre bine , cum mi-a spus un prieten .... O sa urmeze alta perioada de distractie si caterinca. Chiar daca va dura doar o saptamana , dar decat nimic si aia conteaza.


joi, 16 decembrie 2010

Versuri din capusorul meu

Eram la munca si ascultam melodia asta ... Nu stiu care sunt versurile originale , dar eu am compus unele care mi-au venit pe moment si care, parerea mea, se potrivesc super .... Nu prea aveam ce face, eram in pauza si am luat un pix si o foaie si dai si scrie ascultand melodie potrivind cuvintele pe linia melodica. Sper sa va placa, mie una mi se pare super tari :P si nu doar pentru ca eu le-am scris sau ceva de genu .... Asta e melodia iar versurile sunt sub videoclip. Titlul de la melodia originala "Separation" nu prea se potriveste cu versurile scrise de mine, nu m-am gandit si la ala ... Poate ma puteti ajuta voi sa gasesc ceva care sa se potriveasca.


Despartiti dar impreuna

1. Suntem prinsi in lumea asta rea
Ce niciodata bine nu ne vrea
Ascunsi de vazul lumii mereu
Ne iubim la bine si la rau

R: Trebuie sa plecam
Departe de aici
Unde sa fim numai noi doi
Unde totul e un vis
Un mic paradis
Ascuns in nori albastrii

Trebuie sa plecam
Departe de aici
Unde sa fim numai noi doi
Unde totul e un vis
Un mic paradis
Ascuns printre norii albastrii
Ce stralucesc mereu in asfintit

2. Toti din jur ne vorbesc de rau
Nu le pasa de ce simtim
Vor sa facem numai ce vor ei
Sa ne supunem la alte idei

R: Trebuie sa plecam
Departe de aici
Unde sa fim numai noi doi
Unde totul e un vis
Un mic paradis
Ascuns in nori albastrii

Trebuie sa plecam

Departe de aici
Unde sa fim numai noi doi
Unde totul e un vis
Un mic paradis
Ascuns printre norii albastrii
Ce stralucesc mereu in asfintit

3. Stiu ca drumul va fi greu
Dar impreuna vom reusi
Suntem unul langa altul pe acest drum
Ce pare ca nu se mai termina deloc, deloc

R: Trebuie sa plecam
Departe de aici
Unde sa fim numai noi doi
Unde totul e un vis
Un mic paradis
Ascuns in nori albastrii

Trebuie sa plecam
Departe de aici
Unde sa fim numai noi doi
Unde totul e un vis
Un mic paradis
Ascuns printre norii albastrii
Ce stralucesc mereu in asfintit


4. Tine minte aceste cuvinte
Te iubesc orice s-ar intampla
Nimeni si nimic nu ne va despartii
Noi mereu impreuna vom fi.

miercuri, 15 decembrie 2010

Sincer ... chiar nu ne pasa!

Exo - Sincer nu ne pasa

Asculta mai multe audio diverse


Mii de probleme ne`nconjoara
Da` sincer nu ne pasa
Tot timpu` zicem lasa
C`o sa treak..e doar o farsa

Probleme ne`nconjoara

Dar sincer nu ne pasa
Tot timpu` zicem lasa
E doar o farsa proasta...lasa

Umblam pe strazi de nebuni fara nici un leu in cont,

Dar totusi cu zambetu` pe buze speram sa iasa vre`un pont
Ca noi nu suntem dintre cei
Care is deprimati zis "hey"
Nu incercati sa ne intristati ca n`o sa puteti
Suntem un pik mai...
Cu capu` pe umeri Bye Bye..
Problemele noastre nu`s mai reale
Ca minciunile voastre mult prea banale

Mii de probleme ne`nconjoara

Da` sincer nu ne pasa
Tot timpu` zicem lasa
C`o sa treak..e doar o farsa

Probleme ne`nconjoara

Dar sincer nu ne pasa
Tot timpu` zicem lasa
E doar o farsa proasta...lasa

Ca viata`i scurta,prea scurta..n`are rost sa fim tristi

Si cand te gandesti ca trecem pe aici ca niste turisti, ce zici?
Oare ai putea sa ocolesti problemele tale si sa intelegi
Ca lumea nu e asa cum o vezi e exact asa cum tu o visezi

Si stiu...ca sunt prea multe probleme care ne`apasa

Dar sunt create de ei asa k lasa...o sa treaca
Degeaba astia incerca
Sa ne cucereasca sufletu` si parca
Totu`i mai bine knd ochiu` lor se`neaca in lacrimi

Mii de probleme ne`nconjoara

Da` sincer nu ne pasa
Tot timpu` zicem lasa
C`o sa treak..e doar o farsa

Probleme ne`nconjoara

Dar sincer nu ne pasa
Tot timpu` zicem lasa
E doar o farsa proasta...lasa

Ca viata`i scurta,prea scurta..n`are rost sa fim tristi

Si cand te gandesti ca trecem pe aici ca niste turisti, ce zici?
Oare ai putea sa ocolesti problemele tale si sa intelegi
Ca lumea nu e asa cum o vezi e exact asa cum tu o visezï

Nu-mi pasa!

Kryp feat Camuflaj - Nu-Mi Pasa

Asculta mai multe audio diverse


Iata cum se intoarce roata iar cei ce mi-au vrut raul sufera acum. Nu mai imi pasa. Pur si simplu nu mai sunt aceeasi fata care eram inainte. Nu mai sunt lapte si miere cu toata lumea. Nu. Stop! Nu o sa mai fiu bataia de joc a nimanui. Nu ma mai agit pentru cine nu merita. O sa fiu ca un cum de gheata cu cei care mi-au vrut raul si mi-l vor in cintinuare, dar roata se intoarce iar raul dorit se intoarce impotriva celora care mi l-au dorit. Exemplu foarte bun o persoana pe care o credeam cea mai apropiata mie. O prietenie de 8-9 ani in care am crezut ca totul e exact asa cum mi-am dorit. O prietenie care va dura peste ani si ani. Pentru ca stiu foarte bine ca prieteniile din copilarie se pierd cand ajungem in statdiul final de adulti. Dar m-am inselat si ma bucur sincer ca am putut vedea adevarul inaitne sa ma ranesc si mai mult din cauza propiilor idei si conceptii. Se pare ca vorbele pe la spate, plecarea mea si multe alte chestii nu au folosit la nimci. Singuratatea ii bate la usa sa ramana fara prieteni, familia se revolta pentru ca nici la scoala nu merge bine deloc. De cate ori mi-a dat plasa cand aveam mai mare nevoie de un sprijin moral asa cum am fost si eu la randul meu, ca o proasta, dar nu s-a intamplat. Nu zic ca ma bucur pentru problemele lor, dar nici nu imi pare rau. E doar o stare.

Se pare ca o astfel de prietenie stransa, de lunga durata si in care totul este exact cum credeam ca nu voi gasii niciodata dupa dezamagirea enorma care o avusesem. Iata ca totusi exista si astfel de prietenii. Dar se pare ca e una la un milion sau maxim 2-3. Restul sunt doar de moment, de perioada, de un an doi. Atat. Sunt shacali perversi care te-ar manca de viu daca ar putea, dar asa o fac decat pe la spate. M-au mancat si ma mananca de cur in continuare dar pentru ce sa imi bag picioarele de stiu. Nu am facut nimic niciodata sa ies in evidenta. Nu am vrut sa fiu placuta sau iubita de toata lumea. Sa ma inteleg cu lumea chiar daca le vorbesc in zeflemea sau la misto. Pe mine ei ma inteleg, dar nu si pe restul care incearca sa ma copieze. Au incercat dar nu au reusit. Si exista un secret in asta si anume ca eu nu am un anume stil. Sunt mereu schimbatoare. Si niciodata nu e o ordine anume in acele schimbari. Pur si simplu numai eu stiu sa le combin pentru a-mi face caracterul meu. Stiu ca aberez mult acum, dar macar asa intelege si lumea mai bine. Nu ma laud sau ceva de genu, dar ma uimeste prostia omului unde poate sa ajunga.

Nu pot sa inteleg astfel de persoane cum de mai pot trai fara nici un regret, fara vreo remuscare sau chestii de genu pentru ceea ce au facut sau au spus sau fac si spun in continuare. Nu e complicat ce spun. Da, stiu , unele sunt aberatii, dar asta vedem in lumea din jurul nostru. E ceva la ordinea zilei. Perversiunea este cea mai la moda arma si care se pare este foarte periculoasa pentru ca atunci cand te astepti mai putin esti injunghiat pe la spate. O spun din prorpie experienta, deci stiu ce zic. Si culmea, am patit-o de atatea ori dar nu am luat nici un fel de masura. Nu am zis nimic, am tacut pur si simplu. Credeam ca lumea avea sa se schimbe, dar uita un alt lucru in care m-am inselat. Dar exista o vorba “din greseli inveti”. Cine a zis-o a stiut ce spune pentru ca desii am patit-o de atatea ori am invatat cate ceva din fiecare caz. In orice zi din calendar facem greseli si invatam cu fiecare zi ce trece cate ceva nou care ne foloseste in viata. Viata este ca o carte plina de aventuri. Acum am inceput si cu fraze de genu, deci e clar incep sa aberez de-a binelea. La ora asta si cu muzica pe care o ascult cred si eu. Muzica este viata mea si mereu va fi. Mereu voi gasi o alinare in cantece si in unele melodii povesti pe care le-am trait si noi. Roata se invarte pana cand o sa mor. Si pana atunci o s-o fac sa se roteasca pana o sa se rupa din balamale. Stiu ca nu are nici un sens ce tocmai am spus si ca pare a fi inca un rand scris in toata aberatia asta, dar ma simt mai bine cand aberez. Ma amuz de mine insami si ma simt bine. Asa reusesc sa mai uit de tot si de toate …… dar nu si de prietenii care imi sunt pereu aproape [nah ca mai si rimeaza :)))]


Suflete Pereche

Anonim - o fata speciala

Asculta mai multe audio diverse

Inchide ochii pt o secunda

Asculta in inima mea cum dorul ma inunda
Permite gandului meu in suflet sa-ti patrunda
Cat de mult te iubesc o sa-ti raspunda

2000 de km intre noi nu au puterea sa ne desparta

2000 de lacrimi varsate de amandoi pe valuri unul catre celalalt ne poarta
Sunt singur pe strada si vorbesc cu tine in gand
Imi amintesc ca iubesc sa te vad razand

Cand luna nu mai e pe cer sa imi vorbeasca

Sa-mi spuna ca esti bine sa ma linisteasca
Te simt aproape ca pe ingerul meu pazitor
Tu imi dai aripi sa ajung pana la tine in zbor
Sa te ating, doamne cat mi-a fost de dor
Sa te sarut noapte buna somn usor [bis]

Sentimentele nu pot fi puse pe balanta

Nu ne poate desparti nicio distanta
Suntem suflete pereche mereu in zbor
Am nevoie de tine ingerul meu pazitor [bis]

Sunt singur si ingandurat

Sunt plecat,sunt departe
Nu m-am schimbat,nu te-am uitat
Cu gandul la tine sufletul imi arde

Tre` sa fim 2 luptatori in viata

Chiar daca avem in fata un drum acoperit cu noroi
Mergem inainte cum stim noi
Da,mergem inainte cum stim noi

Sunt ratacit in noapte sub un cer fara stele

Ma las indrumat doar de tine,lumina vietii mele
Vorbim la telefon si iti spun ca-mi este bine
Te mint,bine imi e doar langa tine

365 de trandafiri pentru printesa mea

Imi transmiti fericirea din priviri,ador sa fii asa
Un cer albastru si mult soare in viata mea
Sa fiu cum sunt,fara tine n-as putea

Sentimentele nu pot fi puse pe balanta

Nu ne poate desparti nicio distanta
Suntem suflete pereche mereu in zbor
Am nevoie de tine ingerul meu pazitor [bis]

E una dintre zilele alea nasoale

Ma gandesc la tine si doar ma doare
Nu mi-ai facut nimic,pur si simplu nu esti
E momentul in care nu ai si iti doresti

Te am in gand,te vad plangand,esti cea mai frumoasa

Traiesc prin tine,de altceva nu-mi pasa
Stii,nimic nu poate sa te inlocuiasca
Avem vise impreuna care trebuie sa se implineasca

Distanta ma face slab dar mult mai puternic

Te iubesc si nu-mi mai este frica de intuneric
Am crescut impreuna,am invatat cum tre` sa fim
Sentimentele pe primul plan,nu ne mintim

Cel mai bun prieten e o fata speciala

Totusi unii nu-nteleg si se inseala
Nu conteaza distanta cat conteaza ce simtim
Eu te iubesc,tu ma iubesti,avem ce ne dorim

Sentimentele nu pot fi puse pe balanta

Nu ne poate desparti nicio distanta
Suntem suflete pereche mereu in zbor
Am nevoie de tine ingerul meu pazitor bïs

marți, 14 decembrie 2010

Lost ...

Ma simt pierduta. Nu stiu ce sa fac. Sunt singura. Fara prieteni, doar familia dar care si ea parca nu mai are mult si se destrama. Da stiu, eu, cea care mereu ridica moralul tuturor si care era mereu vesela facandu-i pe toti sa rada, cad in depresie. Sunt patetica cateodata, dar la un moment dat se umple paharul si nu mai rezist.
Cand am mai mare nevoie de prieteni ei sunt prea departe de mine ca sa ma sprijine asa cum faceam eu. Unii m-au uitat, altii inca mai tin de amintirea mea. Doamne, zici ca am murit asa am inceput sa vorbesc. Dar poate asta s-a intamplat pentru cei de acasa. M-au uitat. Ce m-ai imi ziceau ca |nu te vom uita", ca "tinem legatura", si nimic nu s-a intamplat. Ba din contra, nici macar un simplu "buna" nu mai stiu sa dea. Halal prieteni ..... Daca asta inseamna sa fi prieten cu cineva atunci ma lipsesc de ei .....
Toate clipele frumoase s-au scurs ca nisipul dintr-o clepsidra, doar ca la aia e o smecherie. O intorci si incepe iar sa curga, dar ele cu ele nu merge la fel. Le-ai trait odata si atat. Trebuie sa sti sa te bucuri de ele si sa nu regreti nimic. Toata lumea spune asta, dar cand esti la momentul ala nu sti ce decizii sa iei ... Nici macar eu care toata lumea crede ca vezi doamne sunt ca Mama Omida, dar nu sunt. Eu doar iau lucrurile logic si incerc sa le impart in cate parti e nevoie ca sa pot sa ajut pe cineva. Dar cand eu am nevoie, sufla vantul. Nu e nimeni .... Sunt singura .... Nu imi place .... Ma simt sufocata de singuratate ... Daca atunci cand esti intr-un spatiu inchis suferi de claustrofobie sau cum s-o chema, la singuratate care e sindromu?
Timpul parca e inghetat si nu vrea sa se incalzeasca ca sa treaca mai repede. Nu vrea, nu ma asculta si ma simt lipsita de putere sa fac ceva. Cred prea mult ca poate se va intoarce odata si odata roata si pentru mine, dar cat mai trebuie sa astept .... Pentru ca asteptarea ma omoara ...Asteptarea este chinuitoare ... Vreau inapoi ...


Sentimente intr-o balanta

1. Amintirile vremurilor de demult
Imi zboara repede prin gand
"Tot raul spre bine" imi spuneai razand
Dar nu ne vom mai vedea nicicand

2. Best friends iti spuneam ca suntem
Si ca mereu impreuna vom ramane
Dar distanta si singuratatea ma trezesc la realitate
Asta e cea mai dureroasa parte

3. Un singur prieten am avut, am si voi avea
Dar despartirea de durata s-ar putea sa mi-l ia
E greu sa realizez treptat asa ceva
Faptul ca nu mai esti cu mine, s-a terminat.

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Cuvinte



1. Cerul a inceput sa planga cu lacrimi inghetate
In momentul de fata m-au parasit gandurile toate
Nimic din ce era frumos odata nu mai este
Toate s-au semanat in suflet alene.

2. Vorbe, ganduri, sentimente,
Nu mai au nici un rost sa incerce
Sa te intoarca pe drumul cel bun
Cand pentru tine sunt doar un murmur.

3. Iubite, timpul nostru s-a scurs
E vremea sa rostesc ce nu am spus
Adevarul doare si arde
Dar eu, voi merge mereu mai departe.

luni, 6 decembrie 2010

La noi pitzipoancele ....

Hmmm .... Poate o sa sune ca un subiect de barfa si asa dar in nici un caz ... L-am deschis doar asa ca idee dupa ceea ce am vazut zi de zi acelasi tip de fete sau papusi de plastic[ca sa ma exprim mai bine] care daca stau prea mult la soare mai ca li se topeste fata ...
M-am obisnuit sa le vad pe strada si sa vad cu isi etaleaza kilogramele de aur si fitzele [o forma mai formala pentru "arfe"] , dar parca au inceput sa se inmulteasca mai ceva ca iepurii ... Sa fim seriosi ... Nici anu trecut nici anu asta nu au fost atatea .... Peste tot unde intorci capul le vezi pe ele si abia daca mai vezi cate vreo fata normala sau un grup de rocker sau pankeri ... Mai grei ii vezi pe ei cand ele sunt umflate in pene ca se cred cele mai de clasa ... Toata apar in masini de lux, langa un tip smercher sau mai stiu eu ce chestii .... Si acum apar si de la varste mai mici, varste la care noi [in vremea tineretii noastre] ne jucam in fata blocului sotronul, ratele si vanatorii sau saream coarda.... Dar ma amuza pentru ca au ajuns in hituri ... Macar sunt bune si ele la ceva ... Amuzament.
Navigam [ca sa nu zic ca scormoneam] pe youtube diferite parodii dupa melodii cand am gasit-o pe cea dedicata lor ...
Insa lasand un pic gluma la o parte , imi pare intr-un fel rau in ce fel a ajuns tineretul din ziua de azi ...
Sa imi spuneti cum vi s-a parut melodia, eu una am ras cu lacrimi ....

miercuri, 1 decembrie 2010

Ziua Romaniei


Cum spune si Raindrops pe blogul ei:

"Dacă îţi atârni tricolorul fie de fereastră, fie de un băţ, fie de gât ca fular, te crezi mai patriot?
Dacă azi e singura zi din an în care nu vezi la TV crime, violuri şi accidente rutiere în care soferul e vreun parlamentar care scapă de absolut orice fel de pedeapsă sau mustrare, te face fericit?
Dacă azi e singura zi din an în care majoritatea e PRO România, crezi că schimbi ceva?
Dacă în fiecare an se produce manevra aia a militarilor, jandarmilor etc. în Alba-Iulia aşa, fără pic de sentiment, totul mecanic, ne face să ne simţim în siguranţă?"

Astea sunt lucruri care lumea din ziua de azi nu prea le vede ci doar le face ... Ah, e 1 decembrie hai sa ne zicem la multi ani si ce patrioti suntem noi ca facem ce facem ... Nu! Asta nu inseamna sa fi roman sau sa sarbatoresti chestia asta doar pentru o singura zi. Ar trebui sa facem treaba asta in fiecare zi, pentru ca nu suntem romani doar pentru o zi ci suntem pentru toata viata.
De ce trebuie sa vedem o Romanie frumoasa si model [ca sa spun asa] doar de ziua ei? Ar trebui sa facem asta in fiecare zi. Sa incercam macar sa nu mai fie atat de plina de lucruri negative. O zi din calendar nu ajuta pentru asta ... Sau ajuta la un singur lucru .. La visare ... Ei vor sa arate ca Romania poate sa fie diferita, dar doar pentru o singura zi ... Nu ajunge ...
Din pacate sarbatoare trece foarte repede si la fel de repede ne dam seama ca Romania nu e Paradis .... Ceea ce urmeaza dupa aceasta zi nationala este cruda realitate ...